Andrzejki 2021

MENU ANDRZEJKOWE:

Przekąski zimne:
  • Tatar wołowy z siekanymi domowymi piklami
  • Śledzik marynowany w occie, ze śliwkami i gorczycą
  • Bliny gryczane z pastą z wędzonych ryb
  • Roladka drobiowa z żurawiną, orzechami i serem pleśniowym
  • Półmiski swojskich wędzonych wędlin
  • Sałatka z kurczakiem, ananasem, selerem naciowym, w majonezowym sosie
 
Zupa w bufecie:
  • Krem z dyni na mleczku kokosowym z grzankami
 
Dania gorące w bufecie:
  • Żeberka BBQ
  • Kotlet po kijowsku nadziewany serem korycińskim
  • Dorsz z duszonymi warzywami
  • Kartacze z kapustą kiszoną, wędzoną śliwką o okrasą z cebulki
  • Mix podsmażanych warzyw: ziemniaki, fasolka, pomidorki wiśniowe, groszek cukrowy
 
Desery w bufecie:
  • Tarta cytrynowa z paloną bezą
  • Sernik dyniowy z popcornem i karmelem
  • Pudding chia z sosem mango
  • Krem brulee 
 
O  24:00:
  • Barszcz czerwony z pasztecikami 
Comments are closed.